BRZE VESTI:

LEIN RACING SA PAULSENOM TESTIRAO U BARSELONI

11.03.2015

 

Lein racing team je zapoceo ovogodisnju sezonu Seat leon euro cup-a sa prvim testiranjem u Barseloni zajedno sa novim sampionatom TCR-a koji ce se voziti u sklopu formule 1. Zajedno sa Lein racing team testirao je i Stian Paulsen sa kojim smo razmenili informacije i ideje.


Dejan Bulatovic: "Presrecan sam samim startom ove sezone kako je pocelo lepo vreme, tako je pocelo i ovo testiranje za ovogodisnju sezonu koja ce nam puno znaciti. Od ove sezone oformili smo potpuno novi tim. u danasnjem testiranju nam se pridruzio Stian Paulsen koji je podelio sa nama svoja iskustva sto ce nam sigurno pomoci u sezoni. Vrsili smo dosta set up u ova dva dana da bismo se sto vise primaknuli brzim vozacima od kojih na kraju zaostajemo samo pola sekunde. "


Mladen Lalusic: "Od ove sezone su nam promenili nove gume sa proslogodinjeg Dunlop-a na Yokohama kao i vrstu i marku disk plocica. trebalo nam je odredjeno vreme da se na nove stvari priviknemo, ali osecamo da postoji jos prostora za napredak s'obzirom da je ovo prvo testiranje u ovoj sezoni za Seat Leon euro cup. ovom prilikom pozivam sve ljubitelje auto moto sporta da dodju na beogradski sajam automobila gde ce biti izlozena vozila Lein racing team-a, kao i simulator gde ce svako moci da proba moje vozilo."