BRZE VESTI:

DEJAN STOJIĆ - MI NE PRAVIMO JAZ!

02.09.2013

 

Nakon jučerašnje izjave Miloša Prvanovića, prvog čoveka ASK Zaječar, javio nam se Dejan Stojić generalni sekretar Srpskog Auto Saveza kako bi dodatno pojasnio i razjasnio situaciju o kako je Miloš istakao "nepremostivom jazu između saveza". Naime prema izjavi Stojića SAS nije taj savez koji je sprečavao ili minirao da se u Zaječaru vozi zajednička trka.

 

"Usmeno smo dobili predlog od ASK Zaječar da se njihova trka uvrsti u kalendar SAS-a. Dali smo i saglasnost sa naše strane ali smo zatražili i pismeni zahtev i potvrdu kako ne bi došli u situaciju da neko od naših takmičara dođe na trku a da mu neko eventualno zabrani start. Čak smo predložili i da uplatimo određenu sumu novca kao pomoć u organizaciji. Na žalost zvaničan dokument nikada nismo dobili. AKS Zaječar očito da ima problem sa matičnim savezom - SAKSS i da kod njih postoji problem ili struja koja ne dozvoljava zajedničku trku. Predpostavljam da je jedan od zagovornika da se SAS-u ne dozvoli učešće i predsednik SAKSS-a Dejan Čolović." - jasan je Stojić.


Zoran Pivic
02.09.2013 21:47
S.A.S.od samog nastanka ima stav da nikome nista ne brani.
bozilovic racing
03.09.2013 08:02
zbog sitnih interesa mi u klubu i sportisti koji vole auto sport najvise imaju stete a jedna velika molba ministarstvu sporta da ukine dva saveza i napravi jedan a mi vozaci da odaberemo prdsednika i sekretara i samo tako bi se postiglo da na trci bude 70 pa preko takmicara i publike vise od 30 hiljada a ovako tamo pola ovamo pola i uvek ama uvek izpastaju trkaci i finajsijski i moralno i duhovno. zato jos jednom MOLBA MINISTARSTVU SPORTA UGASITI DVA SAVEZA I POSTAVITI JEDAN I TAKO CEMO S VI IMATI KORISTI, POZDRAV PRED. KLUBA BOZILVOC RACING MIOMIR

Ime i prezime
Komentar