BRZE VESTI:

WRR primio priznanja za uspehe u sezoni 2012

03.02.2013

Autor WRR PR

 

 

Dodelom priznanja najboljima stavljena je tačka na takmičarsku sezonu 2012 a WRR Team sa zadovoljstvom može da istakne da je iza ekipe još jedna izuzetno uspešna godina. Najbolja potvrda tome je gomila priznanja koje su zasluženo osvojili takmičari WRR-a na čelu sa šefom tima Vladicom Rabrenovićem.

 

 

Zajedno sa svojim suvozačem Radmilom Radivojevićem Rabrenović je stigao do četvrte uzastopne titule Šampiona Srbije u klasi N3-2000ccm sa akcentom na to da pobednički niz nema nameru tako lako da prekine bez obzira na „pretnje“ iz sve kvalitetnije i brojnije klase. Ništa manje uspešni nisu bili ni ostali takmičari koji su branili boje kluba u sezoni 2012. Nenad Savić je došao do titule Šampiona Srbije na brdskim stazama u klasi 1400E1 a Željko Đunisijević do istog odličja ali u jačoj klasi, 2000SP. Kao „bonus“ Đunisijeviću je pripala i treća pozicija u generalnom plasmanu takmičenja. Ova dva Šampiona najzaslužnija su i za drugo mesto WRR-a u konkurenciji timova na brdskim stazama.

 

 

„Šta da kažem osim da mi je drago što imamo ovako uspešan tim i Šampione u njemu. I grad Čačak treba da bude ponosan. WRR je protekle godine ostao u SAKSS-u ali će u sezoni 2013 biti deo oba saveza. To je odluka koju sam upravo doneo prvenstveno iz razloga što smo mi relisti a reli disciplina je zastupljena samo u SAS-u. Malo sam zakasnio sa ovom odlukom pa ću i ove godine nastupati sa SWE licencom ali će bar Radmil voziti ponovo za WRR. Nenadu Saviću želim da završi projekat Alfa a nadam se i da će Željko nastaviti da vozi za za nas u 2013-toj. Klub će definitivno rasti i to najviše po broju relista. Dosta mladih posada nas je kontaktiralo. Mi nismo bogat klub i nemamo sponzora ali im možemo pomoći u mnogim stvarima. Jedini moj zahtev je da niko ne sme ni da pomisli na nešto neregularno i automobili u potpunosti moraju biti po propisima. Bilo namerno ili ne, takvo ponašanje WRR neće oprostiti.“ – izjavio je šef tima Vladica Rabrenović iz Stokholma gde živi i radi i sa nestrpljenjem očekuje povratak na balkanske reli staze.Ime i prezime
Komentar