BRZE VESTI:

Srećna Nova 2013!

30.12.2012

Autor Petar Jankovic

 

 

GonzaRacing iza sebe ima još jednu uspešnu godinu u kojoj se, bez lažne skromnosti, učvrstio na liderskoj poziciji medija koji prate domaći automobilizam. Svi oni koje traže informacije o srpskom auto-sportu sada već po automatizmu prvo posećuju GonzaRacing portal. Uz forum koji funkcioniše od 2004-te godine (i broji preko 2100 članova koji su napisali gotovo 300.000 postova) GonzaRacing je sada mesto gde možete pronaći sve relevantne informacije o sportu koji volite.

 

Evolucija iz foruma u portal ljubitelja auto-sporta, koji smo započeli 2011-te godine, ide nezaustavljivo u pravom smeru. U prilog tome govori cifra od preko 300 tekstova u burnoj sezoni 2012 (gotovo jedan dnevno). Prisustvovali smo na većini tamičenja koja su ove godine održana i  sa kojih smo Vas obaveštavali slikom i rečima. GonzaRacing je sada izuzetno posećen sajt (sa gotovo 3.000 jedinstvenih poseta dnevno – 90.000 poseta mesečno – preko milion poseta godišnje) koji se čita i na kome je bitno pojaviti se.

 

Našeg uspeha naravno ne bi bilo da nema ljudi i kompanija koji su bili spremni da nam pomognu i bez kojih ne bi uspeli da pratimo dešavanja na domaćoj i regionalnoj automobilističkoj sceni, od Srbije, preko BiH do Hrvatske i Slovenije. Ovu priliku ćemo iskoristiti da se javno zahvalimo onima koji su pomogli i koji će, nadamo se, i dalje biti deo našeg tima ...

 

- Vlasinac Igda, Kruševac i gospodinu Miomiru Božiloviću

 

- Optima Modriča, Beograd

 

- DP Desing Performance, Beograd

 

- GM Racing Team, Gornji Milanovac i gospodinu Rudiju Pešoviću

 

- Auto Servis Plus, Beograd

 

- ASK MM Power, Beograd i gospodini Branislavu Pijeviću i Igoru Markoviću

 

- ASK WRR, Čačak i gospodinu Vladici Rabrenoviću

 

- ASK Sport Auto Vesnić, Užice i gospodinu Milovanu Vesniću

 

- ASK Real Motorsport, Beograd

 

- ASK Fox Racing, Beograd i gospodinu Srđanu Petroviću

 

- Dušanu Borkoviću i NISOTEC Racing Team-u

 

- Revochip Professional Tuning Servis, Užice

 

- gospodinu Milošu Rogonjiću

 

- Štamparija Nikitović, Užice i gospodinu Tomu Nikitoviću

 

- ASK Leonhart, Ub i gospodinu Goranu Cvetanoviću

 

- BS Produkcija, Kragujevac i emisija ABS Show

 

- ASK Sprint Racing, Kruševac i porodici Zvekić

 

- gospodinu Đorđu Dizdaru

 

- Srpskom Auto Savezu i gospodinu Dejanu Stojiću

 

- Sportskom Auto i Karting Savezu Srbije i gospodinu Goranu Toromanu

 

... i naravno svima Vama koji nas čitate i pratite i bez kojih ne bi bilo svrhe i da postojimo! Uključite se aktivno u GonzaRacing forum zajednicu i iskoristimo zajedno prednosti interneta i podignimo autosport na nivo koji zaslužuje. Mi Vam obećavamo da ćemo dati sve od sebe da u 2013 budemo još bolji.

 

Svim čitaocima i poslovnim parnerima GonzaRacing portal želi sve najbolje u 2013 i srećne novogodišnje i božićne praznike.Ime i prezime
Komentar