BRZE VESTI:

ŠLEP ZA PUT U HRVATSKU!

09.09.2013

 

Ovoga puta samo reči hvale za rukovodstvo Srpskog Auto Saveza. Svima je poznato da je reli Croatia, tačnije prvi dan istog, deo šampionata Srbije 2013. Kako bi posadama koje su potvrdile učešće što više olakšao, SAS je u saradnji ASK MM Power-a svim takmičarima obezbedio besplatan prevoz vozila do Poreča i nazad. Kako je HAKS tražio i da se startarine uplate unapred "preko računa" savez je i tu obavezu preuzeo na sebe (iste će vozači naknadno platiti savezu) tako da je posadama ostalo da se nakon relija na Zlatiboru polako pakuju za put do obala na severu Jadranskog mora.

 

GonzaRacing portal je već objavio spisak onih koji bi želeli da nastupe na jednom od najprestižnijih automobilskih takmičenja u regionu ali je došlo i do nekih promena. Vladimir Dika Zečević i Borko Mitrović više nisu na listi dok su "novi" Petar Pejić i Branko Dukić te broj od 11 posada i dalje stoji. Ono što je bitno je da svi oni koji stignu do cilja u Hrvatskoj osvajaju pun fond bodova bez obzira na broj automobila u klasi. 

 

Gonzaracing portal će zahvaljujući Vladici Rabrenoviću i WRR Teamu i ovoga puta biti uz naše posade pa očekujte izveštaje i fotografije sa lica mesta tokom celog trajanja relija Croatia 2013.Ime i prezime
Komentar