BRZE VESTI:

SERBIA RALLY 2011 - RABRENOVIĆ I RADIVOJEVIĆ U POHODU NA ZLATNU KACIGU

04.08.2011

 

Kada govorimo o reli sportu svi znamo da posadu sačinjavaju dva čoveka. Ipak, po logici stvari vozač je uvek u prvom planu a uloga suvozača je podcenjenja iako bez ovih ljudi iz senke mnoge stvari ne bi funkcionisale. Baš zbog toga, ovoga puta u izjavi pred Serbia Rally iz šampionske posade WRR-a „zanemarićemo“ Vladicu Rabrenovića i o pripremama pred takmičenje razgovarati sa njegovom desnom rukom, Radmilom Radivojevićem.

 

Serbia Rally u dva dana nosi duple bodove za domaći Šampionat i biće prekretnica sezone – „Da, biće ovo odlučujuća trka ove godine u srpskom reliju, i za nas jer jurimo Zlatnu Kacigu ali i za glavne konkurente u klasi, pre svih Srđana Višnjića. Svaki dan se boduje zasebno i pokazaće ko je koliko spreman, i tehnički i vozački. Naš Clio je „spakovan“ a najviše pažnje pred reli ćemo posvetiti „radaru“ koji moram dopuniti i prepraviti kao i logistici.“ – ističe za GonzaRacing Radivojević – „To se posebno odnosi na brzinske ispite Divčibare i Lisović na kojima postoje brze sekcije sa prevojima na kojima se, ako se prerano koči, može dosta izgubiti. Te sekunde je posle teško nadoknaiti a suprotno tome mogu doneti i značajnu prednost. Lisović je extra brz ispit, baš onakav kakav ja volim, i gde po mom mišljenju dolazi do izražaja kvalitet posade i vozila.“ Radmil je potvrdio da se WRR tim ozbiljno priprema za predstojeću trku i da ništa neće prepustiti slučaju pa će ovoga puta imati i ljude na „terenu“ koji će servis obaveštavati o vremenskim uslovima na brzinskim ispitima i tako stepen greške o izboru pneumatika svesti na minimum.

 

Aktuelni Šampion Srbije u reliju, Vladica Rabrenović, pored domaćih posada u klasi N3 sa nestrpljenjem čeka da se ponovo odmeri sa gostima iz Bugarske ali postoji velika verovatnoća da Srbija ugosti i nekoliko posada iz Hrvatske od kojih većina vozi baš tu klasu. O tome će GonzaRacing portal pisati detaljnije kada dobijemo potvrdu od organizatora i komšijskih posada.

 Ime i prezime
Komentar