BRZE VESTI:

SAKSS dodela priznanja 30. januara

16.01.2013

Autor Petar Jankovic

 

 

Diskoteka Volpe i grad Kragujevac 30 januara u večernjim časovima biće domaćini svečane dodele priznanja najboljim automobilistima iz sezone 2012 Šampionata Srbije u organizaciji Sportskog Auto i Karting Saveza Srbije (SAKSS). Uz najavljeno prisustvo zvanica iz vrha države i sporta organizatori su zamislili glamuroznu svečanost kakvu automobilisti bez sumnje i zaslužuju i koja ako se ostvari sve zamišljeno konačno može biti na jednom novom, višem nivou.

 

Program manifestacije još uvek nije potvrđen ali nezvanično saznajemo da se očekuje dolazak predsednika države Tomislava Nikolića i ministarke za sport Alise Marić. Pored izmeštanja svečanosti iz Beograda zanimljivo je da je planirano da odličja podele neka od velikih imena srpskog i ex-YU automobilizma a između ostalih pominju se legende Milun Vesnić, Franjo Kunčer i Tanasije Kuvalja. Organizatori iz SAKSS-a obećavaju vrhunsku medijsku pokrivenost na čelu sa nacionalnom televizom, RTS. U samom centru Kragujevca izloženi trkački automobili zasigurno će privući najviše pažnje a koliko se razmišljalo o nivou manifestacije govori i činjenica da će za sve zvanice biti obavezna večernja garderoba. Zvaničan program dodele SAKSS odličja očekujemo uskoro.

 

GonzaRacing portal će se naravno potruditi da isprati ceo događaj i sve oko njega a za početak moramo pohvaliti organizatore, pre svih Dejana Colovica i Gorana Toromana, koji bez sumnje rade na tome da svečana dodela izleda baš tako, svečano. Ideje postoje, naravno ostaje još i da sve svoje zamisli ostvare do kraja.