BRZE VESTI:

RALLY - U BUGARSKOJ KAO KOD KUĆE

03.09.2013

 

Ove sezone Jovana Jovanović i Nataša Tunguz ubedljivo su najaktivnija reli posada Srbije. Ljubav prema automobilizmu je tolika da ogromnu rupu u domaćem prvenstvu odlično popunjavaju nastupi u Bugarskoj. Nakon Hebrosa i relija Bugarska devojke su stekle toliku popularnost kod naših suseda da pozivi za učešće na relijima stižu jedni za drugim a fanovi "opsedaju" devojke i na nastupima i na društenim mrežama. Ovog vikenda Jovana i Nataša u svom VW Polu 1.4 startovaće na reliju Sliven, još jednom takmičenju slavnog imena i reputacije.

 

 

"Drago nam je da imamo priliku da po treći put učestvujemo na reliju u Bugarskoj. Dosta nam znači i kao iskustvo a i kao mogući plasman u njihovom šampionatu. Bugari su divni domaćini i zahvalni smo im što zajedno sa našim klubom MM Power nas kao posadu podržavaju. Jedva čekamo i naravno trudićemo se da damo maksimum kao i uvek." - poručila je pred odlazak za Bugarsku Jovana Jovanović. Iako smo se trudili da pronađemo plasman po grupama bugarskog reli prvenstva to nismo uspeli pa ne možemo da Vam prikažemo koju poziciju i sa koliko bodova u šampionatu komšija zauzima posada Jovanović-Tunguz.

 

 

Rally Sliven 2013 vozi se od 06-08. septembra a na programu je ukupno trinaest brzinskih ispita ukupne dužine 195km dok je ceo reli dugačak 450km. Na listi prijava se nalazi ukupno 26 posada iz sedam zemalja a naša posada će imati broj 17 na vratima. Jovanu i Natašu domaća publika može videti već sledećeg vikenda na reliju Zlatibor.

 

SLIVEN RALLY 2013 - LISTA PRIJAVAIme i prezime
Komentar