BRZE VESTI:

Potvrđen termin brdske trke u Zaječaru

17.05.2013

Autor Petar Jankovic

 

 

U poplavi loših vesti koje su proteklih dana pretile da udave autosport evo i jedne pozitivne. Od Miloša Prvanovića i AMSK Zaječar stigla je potvrda da su sve dozvole dobijene i da su svi „organi“ države konačno dali zeleno svetlo za održavanje brdske trke u Zaječaru. Svi zainteresovani vozači mogu da počnu sa pripremama za takmičenje koje će za dve nedelje otvoriti sezonu 2013 pod SAKSS-om.

 

 

Organizator je ponovo u „punom gasu“ oko poslednjih priprema i dobili smo uveravanja da je sve u najboljem redu. Sva obećanja ostaju, počev od smeštaja za vozače pa do novčanih nagrada. Boris Miljević je sa svojom formulom već potvrdio dolazak, kao i takmičari iz Makedonije i Crne Gore što uz naše vozače obećava solidan broj „zujalica“ na stazi. Ko je tačno na listi prijava znaćemo uskoro.

 

Podsetićemo Vas da je brdska trka Zaječar na programu 01-02. juna i da će se voziti duple trke što gledaocima obećava odličnu zabavu i u subotu i u nedelju. Kako nismo sigurni koliko ćete imati prilike da ove godine gledate trka u Srbiji možda Vam je ovo prilika koju ne treba propustiti.