BRZE VESTI:

Od sada i zvanično – Valtec Tošić Racing Team

31.03.2013

Autor Petar Jankovic

 

 

Ono što smo najavili na našem portalu pre nekoliko dana juče je postalo i zvanično. Uz prisustvo brojnih predstavnika medija Katarina Mitrović, direktorka marketinga kompanije Valtec, i Aleksandar Tošić potpisali su ugovor kojim se veliki proizvođač ulja i maziva u velikom stilu vratio u srpski i regionalni auto sport.

 

 

 

Pored Aleksandra Tošića kao prvog čoveka tima svečanosti su prisustvovali i ostali vozači koji će od sezone 2013 braniti boje Valvoline-a: Zlatko Dobrota, Branislav Cvetić i nova nada srpskog automobilizma, mladi kartingaš Nikola Tošić. Branko Ćopić kao peti član ekipe bio je opravdano odsutan. Gospođa Katarina Mitrović izrazila je veliko zadovoljstvo potpisanim ugovorom naglasivši da se brend Valvoline preko 100 godina vezuje uz automobilizam i najavila dugogodišnju saradnju. Sa druge strane Aleksandar Tošić je još jednom potvrdio spremnost da nastavi svoj pobedonosni niz i da sa pravom, uz svu podršku kompanije Valtec i Valvoline, očekuje titule i iz Šampionata Srbije i iz regionalnog FIA KUP-a. Već naredne godine planovi su mnogo veći i ambiciozniji a Optimisti su naravno i ostali članovi tima koji su posebno izrazili zahvalnost Valvoline-u na ukazanom poverenju pred sezonu 2013.

 

 

I mi kao ljubitelji automobilizma pozdravljamo odluku Valvolinea i kompanije Valtec još jednom izražavajući nadu da će i ostale velike firme prepoznati značaj marketinga kroz autosport.