BRZE VESTI:

NEMANJA MILOVANOVIĆ PRED TRKU NA UŠĆU

01.10.2014

 

Nemanja Milovanović dugo sa nestrpljenjem očekuje svoj debitantski nastup na kružnim stazama u svom novom automobilu, Alfa 147 SP. Posle nesretnog otkazivanja trke u Banja Luci konačno mu se „smeši“ Ušće koje se posle nekoliko godina pauze vraća u kalendar kružnih trka u Srbiji. Za Gonzaracing portal Nemanja je izneo svoja očekivanja pred ovo takmičenje ...

 

„Pred trku na beogradskom Ušću osećanja pomešana . . . sa jedne strane neverica da se ta trka vratila u kalendar i da se opet vozi ta staza, a sa druge strane sreća, zadovoljstvo, uzbuđenje. Posle punih šest godina od kada sam zadnji put vozio tu stazu sa Pežom 106 trka se opet vraća u kalendar.  Jako sam srećan zbog toga i drago mi je da su neki ljudi uspeli da se potrude i vrate trku koja je u Beogradu jer će to značiti puno i za naš sport a takođe i za Beograd. 


 

Po prvi put nastupam sa novim autom na krugu i prvi put sam na toj stazi u klasi SP a to je veliki izazov za mene. Drago mi je ćto ćemo moja ekipa Planetwin 365 i ja nastupati na domaćem terenu i pred domaćom publikom koja će nadam se biti u velikom broju pošto dugo nije bilo te trke. Automobil je gotovo spreman i nadam se da će sve poslužiti kako treba. Ako sve bude u najboljem redu i trku završimo bez kvarova sigurno ću nastupiti i na sledećoj brdskoj trci u Beogradu koju ću voziti radi svoje ekipe Planetwin 365 kojoj se zahvaljujem jer me podržavaju u svemu i naravno za publiku. 


Od trke na Ušću očekujem fer i korektnu trku jer klasa SP ima puno dobrih vozača i nadam se da će biti dobra borba. Pošto sam imao želju da odvozam prošlu trku za svoju ćerku Mašu a vremenski uslovi nisu dali neka to bude onda ova trka. Nakon ove dve završne trke se spremam za narednu godinu a imamo lepe planove, verovatno da nastupamo na CEZ kružnim trkama po Evropi i po neku na brdu. Sve u svemu ako se kockice i finasije sklope dogodine ćemo sigurno voziti inostranstvo.


Pozdrav za sve čitaoce Gonzaracinga.“