BRZE VESTI:

MILOVAN VESNIĆ I OPTIMA – ZAJEDNIČKI POHOD U EVROPU

22.03.2014

 

Tokom trajanja 4.BG Car Show-a posetioci beogradskog sajma bili su u mogućnosti da u Hali 2, na štandu Rafinerije ulja Modriča, pogledaju automobil sa kojim će srpski šampion Milovan Mikica Vesnić nastupati u okviru ovogodišnjeg KUP-a Evrope turing automobila. Bio je to odličan povod da čelnici Rafinerije i proslavljeni as i na papir stave ugovor po kojem će gigant iz Republike Srpske stati iza novog projekta ASK Sport Auto Vesnić i zajednički krenuti u pohod na Evropu.

 

 

Rafinerija ulja Modriča svojom novom poslovnom politikom izlazi iz okvira lokalnog i regionalnog a u promovisanju brenda u Evropi sigurno će pomoći sportske aktivnosti i uspesi Milovana Mikice Vesnića  - „Modriču i porodicu Vesnić vezuje partnerstvo dugo gotovo tri veka. Ja od početka svoje karijere 1994-te vozim u bojama rafinerije pa je logično da zajedno krenemo i u novu kampanju. Modriča sa promovisanjem svojih novih ulja za najmodernije automobile i ja u novi segment svoje karijere. Nakon osvajanja titule šampiona centralne Evrope prelazimo u  ETCC i verujemo u uspeh i dobar plasman. Da ne budemo previše skromni, jedno od prva tri mesta sasvim bi zadovoljila u debitantskoj sezoni. Modriča će nas nadam se snažno podsržati u ovom i u budućim projektima i da ćemo zajedno proslaviti uspehe koji su pred nama.“ – izjavio je Vesnić nakon potpisivanja novog sponzorskog ugovora.

 

 

„Nastavak saradnje sa Vesnićem je samo prvi korak u novoj eri Rafinerije ulja Modriča. Mi svoja bazna ulja već dug niz godina plasiramo na evropska tržišta a sada želimo da promovišemo i svoje finalne proizvode koji su vrhunskog kvaliteta.“ – poručio je generalni direktor rafinerije, gospodin Roman Romanov.

 

Ogromno interesovanje novinara i gužva u press sali i pored samog automobila BMW 320si WTCC dobar je pokazatelj da će mediji u sezoni 2014 sa velikom pažnjom pratiti zajedničke nastupe dva giganta u Evropi, Rafinerije ulja Modriča kao kompanije i Milovana Mikice Vesnića kao sportiste.

 Ime i prezime
Komentar