BRZE VESTI:

LEIN RACING TESTIRAO NA SLOVAKIARINGU

04.03.2015

 

Prvo testiranje ove godine za Lein racing team odrzalo se danas na stazi Slovakia ring u Slovackoj. Srpski tim u sastavu Mladen Lalusic- Uros Brkic danas je prvi put imao priliku da testira automobil RENO CLIO sa kojim ce nastupati u Endurance sampiomatu ove godine.

Mladen Lalusic: "Danasnji test je za mene protekao odlicno, svakim sledecim izlaskom na stazu bitno sam spustao vreme po krugu. Za mene ovaj test ima dvostruki znacaj jer sam ujedno sa mojim timom testirao za SEAT LEON EUROCUP kao i za ENDURANCE CEZ sampionat koje cu ove godine voziti na ovoj stazi. Nakon ovog testa putujemo na sledece testiranje u Barselonu. Nadam se da cu i tamo uspeti da dam svoj maksimum kao i danas.

Uros Brkic:
Kada sam izasao jutros prvi put na stazu trebalo mi je neko vreme da se upoznam sa kliom koji je za mene potpuno nepoznat automobil jer se razlikuje u voznji od svakog automobila sa kojim sam do sada imao prilike da se susretnem. Da izazov bude veci prvi put sam imao prlike i da testiram na ovoj stazi koja je izuzetno brza i tehnicki zahtevna. Nakon prvog testa mogu da kazem da je osecaj u automobilu fenomenalan i da ocekujem pravo trkanje ove sezone u okviru klio kupa koji cu voziti. Kao i u okviru endurance sampionata u kom cemo se obojca truditi da boje srpske zastave zasijaju u najboljem svetlu. Sa nestrpljenjem ocekujem dalje aktivnosti kojima cemo se baviti u bliskoj buducnosti i zelim da se zahvalim svim ljudima koji ucestvuju u ovom ambicijoznom projektu.