BRZE VESTI:

KRUŽNE TRKE, GROBNIK 2011 - NEZVANIČNI TRENINZI

02.09.2011

 

Upoznavanje automobilista iz Srbije sa stazom Grobnik, počelo je danas. Miljković, Dobrota, Stamenković, Milošević danas su izvozali popriličan broj krugova na stazi, iz hibrida vozili su samo Viktor Davidovski i Radoslav Vukosavljević, iz ostalih klasa Vladislav Trbović, Dragan Stojković, Mikica Vesnić, Mirko i Nemanja Milovanović, Branko Ćopić, Aleksandar Tošić i Bob Petošević.

 

Naši takmičari pokušavali su da pronađu idealnu putanju, a mogli  su mnogo da nauče gledajući šta rade takmičari iz Hrvatske Filip Magdić i Ivan Pokos. Trening je pokazao da se prednje gume troše maksimalno, i vozači su videli da informacije koje su stizali da je Grobnik „ubica guma“ potpuno tačne. Videćemo sutra šta će se desiti na treninzima, ali vozači koji nemaju nove gume, imaju male šanse da bilo šta ozbiljnije učine.

 

Mikici Vesniću kamen je podleteo pod zupčasti kaiš, pokidao ga, ali srećom motor nije preskočio. Mikica je u trenutku kada se to desilo doživeo, poprilično nezgodno okretanje, ali nije udario svoj automobil. Žarko Terzić je na treningu u četvrtak imao kvar na motoru, ali je ubačen drugi motor i on će nastupiti na takmičenju na stazi Grobnik.Ime i prezime
Komentar