BRZE VESTI:

Kad automobilista kaže sudbonosno DA!

06.03.2013

Autor Petar Jankovic

 

 

„Običan“ narod ako sa strane posmatra jednog sportskog automobilistu uglavnom zaključuje da nisu baš previše „čisti u glavu“. Gde i kako voze, tek to nije normalno, a i ovi oko njih što trče da ih gledaju nisu daleko od iste dijagnoze. E pa kako ne žive u „normalnom“ svetu, nisu isti kao svi „normalni“ ljudi kako da i svadba jednog automobiliste ostane na tom nivou „normalnosti“. 

 

 

Razvoj i dostupnost interneta sada i širokoj populaciji prikazuje kako to sve izgleda. Bili smo svedoci romantične prosidbe na cilju Srbija relija 2012 kada je Vladica Rabrenović „zarobio“ svoju dugogodišnju partnerku a sa druge strane mlađani Zoran Šolajić i Dejan Andrić sa svojim trkalicama su aktivno učestvovali u ceremoniji venčanja. Uostalom da je to česta praksa i u svetu videli smo na venčanju Šampiona sveta u reliju, Sebastiena Loeba. Uostalom šta reći, pogledajte fotografije ...

 

 

Kako je kod nas uglavnom automobilizam sport amatera i zaluđenika a ne biznis kao u svetu, nakon ovog sudbonosnog DA uglavnom se „povlači ručna kočnica“ a mladoženje nestaju sa scene. Jeste, svi će oni sad reći da nije tako, ali evo videćemo kako će se Šolaja i Kepo kao sveži primeri izboriti sa direktivama novog „šefa tima“. Nek je sa srećom!