BRZE VESTI:

Idealan reli tim!

17.04.2013

Autor Petar Jankovic

 

 

Jovana Jovanović u svoju drugu kompletnu takmičarsku sezonu ulazi sa novim suvozačem. Ono što je bila njena ideja od samog početka sada dobija svoje konačne obrise. Srbija je ponovo dobila kompletno žensku posadu u reliju. Dragi ljubitelji autosporta sa zadovoljstvom Vam predstavljamo posadu Jovana Jovanović – Nataša Tunguz. 

 

 

 

Jovanu već dobro poznajemo pa ćemo više pažnje ovoga puta posvetiti novoj princezi srpskog relija. Nataša Tunguz ima 23 godine i rodom je iz Kikinde – „Od malena sam volela automobile i brzu vožnju i sa nestrpljenjem sam dočekala 18 godina kako bih položila. Vožnja je ono što volim, što me ispunjava i što me opušta. Sa Jovanom se družim i van relija, pokrećemo i sopstveni biznis i smatram da smo idealan tim.“ Nataša nije tek tako sela u suvozačko sedište i preuzela veoma odgovoran zadatak. Svakodnevni testovi nadgledani su od strane iskusnog Vojkana Pijevića, iskusnog codrivera, Todora Stamenkovića i naravno kompletnog MM Power-a za koji posada nastupa. „Zahvaljujem svima na pomoći. Beogradski reli biće Jovani i meni prvo takmičenje. Reli je za mene nešto novo i uz Jovanu i momke iz MM Power-a polako otkrivam njegove čari. Nakon ovog nastupa videćemo šta će biti dalje ali sigurno neću tako lako odustati.“ – izjavila je za GonzaRacing harizmatična Nataša.

 

 

Jovana, sada kao već iskusni takmičar, kratko je prokomentarisala – „Što se mene tiče zadovoljna sam kako Natasa napreduje. Ona je jako pametna i brzo uči, nema straha, što me podseća na mene kada sam tek počela, treniramo, i nadam se da ćemo sve buduće relije da vozimo zajedno.“

Devojkama želimo puno sreće u nastavku karijere a Vas pozivamo da ih dostojno pozdravite i aplauzima odpratite od starta do cilja 4. Beogradskog relija.