BRZE VESTI:

EVOLUCIJA GONZARACING PORTALA - GR EVO II

27.06.2011

 

Ulazeći u sedmu godinu svog postojanja internet portal GonzaRacing maja 2011. godine otvara novo poglavlje u svojoj istoriji. Sajt koji je po ideji pokojnog Igora Savića Gonze započeo sa radom 2005. godine prvi je koji je na prostoru Srbije na jednom mestu, kroz svoju forum sekciju, okupio takmičare i verne fanove auto-moto sporta u Srbiji. Pod dirigentskom palicom uporne Bojane Bube Stevanović oformljen je tim entuzijasta koji ima zadatak da u budućnosti da novi sjaj samom portalu ali i nastavi do sada „Don Kihotovsku“ borbu za popularizaciju auto-moto sporta u Srbiji ali i na prostorima ex-Jugoslavije.

 

Na osveženim stranicama gonzaracing.com od sada imate mogućnost da na jednom mestu saznate najnovije informacije vezane za sve discipline domaćeg Šampionata. Naši reporteri sa lica mesta rečju i fotografijom trudiće se da Vam što verodostojnije dočaraju najzanimljivije detalje vezane za same trke ali i oktansku atmosferu oko njih. Ozbiljni planovi uredništva obuhvatiće uskoro, u sklopu daljih aktivnosti na unapređenju portala, kako zbivanja u našem regionu (što nameće i aktuelna situacija i zajednički kalendari) tako i najzanimljivije vesti iz Sveta. Sa radom nastavlja i jedinstvena Berza trkačkih automobila koja svim registrovanim članovima pruža mogućnost da sami potpuno besplatno postave svoj oglas i time im dodatno olakša put do eventualnog kupca.

 

Pozivamo Vas da kao i do sada budete uz nas a mi ćemo Vam poverenje uzvratiti aktuelnošću i istrajnošću u ideji koju je imao Igor Savić Gonza. Evolucija gonzaracing.com simbolično se svetu predstavlja uoči 4. maja, dana kada bi Igor proslavio svoj 32. rodjendan. Ovu priliku koristimo i da odamo posebnu zahvalnost ljudima bez kojih ovaj projekat ne bi bilo moguće ostvariti: Igoru Jovanoviću za tehničku podršku, kompletnom moderatorskom timu foruma na čelu sa gospodom Egonom Franičevićem i Nikolom Sekulićem, Vladici Rabrenoviću za pomoć u teškim vremenima i svima onima koji sedam godina prate i podržavaju rad portala.

 

Vidimo se kraj staze, srdačan pozdrav od uredničkog tima www.gonzaracing.com.Ime i prezime
Komentar