BRZE VESTI:

EKSLUZIVNO - IVAN MANDIĆ MENJA KLASU

02.09.2011

 

Rekli bi, konačno! Konačno će neko drugi pobediti u klasi 1 na reliju i konačno Ivan Manić Ćima, neki ga zovu i „Doktor za mali N“, prelazi u klasu više. Kako nam je i sam Mandić potvrdio njegov šampionski jugo je našao novog vlasnika a u garaže XM Racing Teama dolazi novi prevoz, Peugeot 106.

 

„Da se nije desila ova kupovina preselio bi se u publiku“ – šali se na početku razgovora Mandić – „Više neću nastupati sa jugom. Pazarili smo Peugeot 106, automobil na kome ima dosta da se radi, ali polako. Sada imamo osnovu. Na reliju neću startovati sa njim dok ga ne prepravimo u pravu grupu A, a za to su potrebne gume i menjač kao naskuplja stavka. Sada nije konkurentan VW Polu i mislim da nije u redu da nastupam sa nespremnim automobilom sa kojim ne mogu da jurišam na pobedu. Do tada, pokušaću da nastupim u grupi N, na nekoj brdskoj trci ili na zadnjoj kružnoj u Banja Luci.“ – otkriva tajne brzi Ćima.

 

 

Yugo odlazi kod člana MM Power Teama, Živka Gajića, koji kako smo „načuli“ poručuje momcima iz klase da će nastaviti tradiciju predhodnog vlasnika već na reliju UB. I Mandiću i Gajiću želimo puno sreće i uspeha sa novim automobilima.Ime i prezime
Komentar