BRZE VESTI:

CROATIA RALLY 2013 - RABRENOVIĆ NAJBRŽI NAKON SUPERSPECIJALA

26.09.2013

 

Posada WRR Racing Teama, Vladica Rabrenović-Radmil Radivojević, najbolje je plasirana od onih koje se boduju u okviru Šampionata Srbije nakon prvog brzinskog ispita relija Croatia 2013. Nešto manje od dva kilometra dug superspecijal u centru Poreča Rabrenović je prošao u vremenu 1:51.6, tri sekunde brže od odličnog Aleksandra Dimitrijevića sa yugom 1.3 i 3.3 sekunde brže od Nenada Vićentića sa Renault Cliom. Juraj Šebalj je na svoju inicijativu povukao prijavu za otvoreni šampionat AMSS-a ostavivši devet srpskih posada da same odluče o najboljem u sezoni 2013.

 

 

Rabrenović je iskoristio priliku da što više zabavi publiku pa je u momentima i preterivao što je rezultovalo da konkurencija u klasi 8 ERC-a napravi solidnu razliku nakon kratkog superspecijala. Sve to ipak ni malo ne zabrinjava WRR Team koji se dobro spremio za pravu akciju koja počinje sutra na atraktivnim lokacijama u okolini Buzeta i Opatije. Rabrenovićev najveći konkurent za generalni plasman i plasman u klasi N3 domaćeg šampionata napravio je malu grešku na samom početku superspecijala koja ga je i pored tačne vožnje koštala boljeg plasmana. Gajić je trenutno peti ukupno sa nekih 4 sekunda manjka.

 

 

Aco Lauda Dimitrijević je trenutno prvi u klasi 1400N/A ispred Jovane Jovanović i Mila Cvjetičanina. Tomo Nikitović za 0.1 sekund je nadmašio svog jedinog konkurenta u u klasi N1, Petra Pejića najavivši veliki okršaj za titulu u jugićima. 

 

 

Nadu hrvatskim navijačima trenutno podgreva Jura Šebalj koji je nadmašio sve velike zvezde iz inostranstva. Austrijanac Lategan sa istovnetnom Škodom Fabijom S2000 je drugi, Herman Gassner Junior je treći sa Lancerom EVO X. Kompletne rezultate pronađite klikom na LINK.

 

Galeriju sa superspecijala pronađite OVDE.

 

Sponzor izvestaja sa Croatia Rally-a - WRR MOTOR STHLM

 Ime i prezime
Komentar