BRZE VESTI:

ALEKSANDAR VIDOSAVLJEVIĆ - VREME ZA UŽIVANJE + Video

29.08.2013

 

Priča Aleksandra Vidosavljevića spada u klasike srpskog automobilizma. Talentovan i dokazano brz momak koji nije uspeo uspešno da se izbori sa onim osnovnim problemom, finansijama. Uz pomoć pre svega porodice i prijatelja sa vremena na vreme možemo da uživamo u "volanisanju" popularnog Boboa a pojava njegove "kraljice" Lancia Delta Integrale klase E1 uvek ostavlja bez daha prave zaljubljenike u automobilizam. To vreme je konačno ponovo došlo. Na brdkoj trci Kruševac 2013 Vidosavljević i Lancia će ponovo pokušati da budu najbrži u trci do vrha Čokotinog brda.

 

 

"Auto je posle duge pauze odmora u garaži sastavljen kako bi ga testirali i probali a Kruševac je idealna prilika za tako nešto. Voziću za sebe, za uživanje u Delti i naravno za sve one koji navijaju za mene i probaću da ostvarim što bolji rezultat u generalnom plasmanu. Krusšvac je dosta klizava podloga i probali smo da prilagodimo trapove prema stazi. Nadam se da će ove godina u Kruševcu biti mnogo bolja i uspešnija od predhodne. Želim da se zahvalim svima koji su pomogli, naravno  najviše svom ocu i bratu koji ulažu velike napore i trud da bih se ja trkao. Posebna zahvalnost prijatelju Ervinu iz Slovenije TUNERC-u, koji je uložio puno rada i pomogao kako bi auto radio kako treba..I naravno hvala drugarima Andreju i Jovanu koji su sastavni deo ekipe. "- poručio je Aleksandar u izjavi za GonzaRacing portal.

 

Na radost svih onih koji će ovog vikenda biti u Kruševcu na listi prijava se pored Lancie iz Smedereva nalazi i superbrzi prevoz Suada Hote tako da ne sumnjamo da će na stazi "prštati" od aplauza nakon prolaska ova dva turbo monstruma. Kako je izgledala borba čoveka i mašine na prošlogodišnjem izdanju brdske trke u Kruševcu pogledajte na priloženom video snimku... Nadajmo se da će novi Martini-black izgled Delte doneti i više sreće i bolji plasman.