BRZE VESTI:

Šta raditi kada vam se vozilo pokvari na putu?

25.11.2021

Šta raditi kada vam se vozilo pokvari na putu?

Kvarovi na automobilu se jednostavno dešavaju. Koliko god mi vodili računa o održavanju vozila i preveniranju kvarova, nikad se ne zna kada će se oni dogoditi i zbog čega. Zato je najbolje uvek biti spreman na kvar, kako psihički, tako i tehnički. Kada smo koliko toliko pripremljeni, svako iznenađenje ćemo lakše podneti i iz nezgodne situacije pronaći najbolji izlaz. Psihička spremnost je stvar poimanja vožnje i kvara automobila i za nju je potrebno da svako radi na promeni uverenja vezanih za vožnju i kvar.

Kako da znate koliko vredi vaš polovni automobil?

01.03.2021

Kako da znate koliko vredi vaš polovni automobil?

Ukoliko ste odlučili da prodate vaš stari automobil, iz bilo kog razloga, sigurno je jedna od prvih misli koja vam se javlja - kako da znam za koliko mogu da ga prodam? Određivanje vrednosti polovnog automobila može biti izazovan poduhvat, naročito ukoliko niste upoznati sa cenama na tržištu.

Kako se ponašati prilikom saobraćajne nezgode

04.02.2021

Kako se ponašati prilikom saobraćajne nezgode

Čak i najiskusnijim vozačima se može desiti da dožive neprijatnost u saobraćaju. Gužva, trenutak nepažnje, žurba i umor loše utiču na vozačke performanse, a do havarije može doći i kada niste krivi. Udes može biti posebno traumatičan za mlade i neiskusne vozače koji su tek počeli da voze, zato ćemo u nastavku navesti kako se ponašati prilikom saobraćajne nezgode kako biste ostali bezbedni, i ispoštovali sve zakonske procedure.

Borković ubedljivo najbolji prvog dana 53. Srbija relija

05.10.2020

Borković ubedljivo najbolji prvog dana 53. Srbija relija

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković i njegov suvozač Igor Marković završili su prvi dan 53. Srbija relija kao najbolji na svih šest brzinskih ispita koji su danas voženi. Osim incidenata na prvom i četvrtom brzincu (Stanišinci 1 i 2) prošlogodišnji šampionski tandem nije imao drugih problema na putu do sjajnog rezultata, pa su tako u ukupnom skoru prvog dana bili za minut i 43 sekunde brži od drugoplasirane bugarske posade Angelov -Gadžev.

Borković brani šampionsku titulu na 53. Srbija reliju

23.09.2020

Borković brani šampionsku titulu na 53. Srbija reliju

Dušan Borković, vozač NIS Petrol Racing Tima i prošlogodišnji pobednik Srbija relija, potvrdio je svoje učešće i na ovogodišnjem najznačajnijem međunarodnom automobilskom takmičenju na našem prostoru. Pobednički tandem Borkovića i suvozača Igora Markovića tako će ove godine braniti šampionsku titulu na 53.Srbija reliju koji će se održati od 2. do 4. oktobra u Vrnjačkoj Banji.