BRZE VESTI:

PREZENTACIJA NOVOG GOODYEAR ULTRA GRIP 9 PNEUMATIKA

17.09.2014

PREZENTACIJA NOVOG GOODYEAR ULTRA GRIP 9 PNEUMATIKA

Zima kuca na vrata a sa njom i specifični uslovi u saobraćaju koja ona nosi. Poslednje dane leta kompanija Goodyear Dunlop Sava tires iskoristila da svoje dilere upozna sa novim proizvodom vrhunskog kvaliteta, zimskim pneumatikom Goodyear Ultra Grip 9. Specijalni gost promocije koja je organizovana na stazi Nacionalne vozačke akademije NAVAK bio je i zvanični promoter kompanije na prostoru Srbije, automobilista Milovan Mikica Vesnić.

NAJAVA SERBIA RELIJA

17.09.2014

NAJAVA SERBIA RELIJA

Danas je u Auto-moto savezu Srbije  u 11 h održana konferencija za medije povodom 47. Srbija relija, našeg najvećeg i najprestižnijeg automobilskog takmičenja, koje počinje u petak 19. septembra u 20 h, na Centralnom gradskom trgu u Užicu, ceremonijalnim startom, i  traje do  21. 09. u nedelju. Otvoreni šampionat organizuju AMSS i dva vodeća srpska kluba, beogradski "MM Power" i "Užice Rally Team".

BORKOVIĆ TESTIRAO U BARSELONI

17.09.2014

BORKOVIĆ TESTIRAO U BARSELONI

Srpski automobilista završio je jednodnevno testiranje sa svojim Campos racing timom u Španiji u sklopu pripreme za predstojeće azijske trke, ali i za narednu sezonu. Borković je na žalost zbog nedostatka budžeta na testovima ostao samo jedan dan, a za testiranje je koristio automobil klupskog kolege Huga Valentea jer se njegov automobil nalazi u kontejneru u Aziji dok se krajem septembra ne razreši pitanje žalbe na Dušanovu kaznu u Argentini.

MILJKOVIĆ TESTIRAO NA GROBNIKU

28.08.2014

MILJKOVIĆ TESTIRAO NA GROBNIKU

Nakon kratke probe na aerodromu u Vršcu Nikola Miljković je svoj novi takmičarski automobil, Seat Supercopa, po prvi put izvezao na pravu takmičarsku stazu. Hrvatski Grobnik bio je domaćin testova čiji je cilj bio da se mladi as pre svega upozna sa novim "prevozom". Utiske za Vas prenosi sam Nikola koji je oduševljen vozilom i pored kvara menjača.

MIKICA VESNIĆ GOST AKCIJE – ŠTA TRENIRAŠ?

23.08.2014

MIKICA VESNIĆ GOST AKCIJE – ŠTA TRENIRAŠ?

Ovog ponedeljka, 18. avgusta 2014. godine, na Kraljevom trgu u centru Zlatibora održana je manifestacija „ŠTA TRENIRAŠ?“ u organizaciji Opštine Čajetina uz podršku Ministarstva za omladinu i sport i Sportskog saveza Srbije. Deo ove izuzetno uspešne i veoma posećene prezentacije sportskih klubova zlatiborskog kraja bio je i ASK Sport Auto Vesnić na čelu sa aktuelnim šampionom centralne Evrope, automobilistom Milovanom Mikicom Vesnićem.