BRZE VESTI:

BORKOVIĆ SEDMI NA DRUGOJ TRCI U FRANCUSKOJ

23.04.2014

BORKOVIĆ SEDMI NA DRUGOJ TRCI U FRANCUSKOJ

Srpski automobilista Dušan Borković još jednom je oduševio svojim nastupom u debitanstkoj sezoni u WTCC.  Fantastični Duca je u svom Chevrolet Cruze #98 osvojio sedmo mesto i novih šest bodova u šampionatu, a ono o čemu će se dugo pričati posle trke je njegov duel s legendom auto-sporta Sebastijanom Loebom.

VESNIĆ – VIKEND ZA ZABORAV

23.04.2014

VESNIĆ – VIKEND ZA ZABORAV

Iz problema u problem, toliko je dovoljno da se opiše vikend koji iza Milovana Mikice Vesnića. Sinoćni napori da se automobil poboljša pred današnju trku bukvalno su pali u vodu kada je počela kiša koja je po prognozi prvobitno najavljena za popodne. Prosto rečeno automobil je bio toliko neupravljiv da je pravi uspeh bio i doći do cilja prve trke kao osmoplasirani u klasi.

BORKOVIĆ ŠESTI U MAROKU

13.04.2014

BORKOVIĆ ŠESTI U MAROKU

Srpski automobilista Dušan Borković u svom Chevrolet Cruze #98 automobilu nadmašio je sva očekivanja i na svom debitantskom nastupu u WTCC (Svetskom šampionatu turing automobila) u Maroku zasenio i neka od najvećih imena svetskog automobilizma. Nakon briljantnih nastupa u kvalifikacijama, u kojima je zauzeo peto mesto i osvojio prvi bod u sezoni, Borković je već na prvoj trci u Marakešu (Maroko) potvrdio plasman i osvojio petu poziciju, koja mu je donela novih 10 bodova. Kasnijom penalizacijom Borković trku završava ipak na poziciji broj šest. (prim. GR)

BORKOVIĆEV PRVI POEN U WTCC-U

12.04.2014

BORKOVIĆEV PRVI POEN U WTCC-U

Srpski automobilista Dušan Borković briljirao je u kvalifikacijama za prvu ovosezonsku trku u WTCC. Borković je u svom debitantnskom nastupu na stazi Mulaj el Hasan u Maroku kroz sve tri deonice kvalifikacija (Q1, Q2 i Q3) vozio sve sigurnije, ali ga je prerani izlazak na stazu u finišu kvalifikacija onemogućio da popravi plasman. Tako će na obe trke u nedelju startovati sa 5. Pozicije, što mu je automatski donelo i prvi bod u šampionatu

BORKOVIĆ TESTIRAO U MAROKU

11.04.2014

BORKOVIĆ TESTIRAO U MAROKU

Srpski automobilista Dušan Borković u petak je obavio testove na stazi u Marakešu. Borković je tako i debitovao u WTCC šampionatu, koji startuje ovog vikenda u Maroku. Borković je ostvario 12. vreme na testovima, nakon čega je rekao da može da bude zadovoljan generalnom probom u svom Chevrolet Cruze #98 automobilu, u kome ga u subotu očekuju kvalifikacije, a u nedelju i prve dve trke u šampionatu WTCC.