Galerija | Berza | Vesti | Plasman krug | Plasman brdo | Plasman rally | Tuning Styling | Kruzne staze | StreetRaceForum | CannonBallCommunity
  Home Registruj se Traži FAQ - Često Postavljana Pitanja Lista članova Korisničke grupe Pristupi  
Odgovori na poruku Digitalna kamera
Digitalna kamera
vlajko
Driver
Driver

Pridružio: 07 Jan 2005
Odgovoriti sa citatom
Imam sony hdd sr 32e,prilikom reprodukcije snimaka preko tv-a na ekranu se vidi vreme i datum.Kada snimke prebacim na komp datum i vreme nisu vidljivi.Interesuje me da li postoji podesavanje koje bi prikazalo datum i vreme i na kompu.HVALA!
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora vlajkoPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
zwelle
Professional
Professional

Pridružio: 21 Feb 2005
Odgovoriti sa citatom
Ja mislim da vreme i datum, možeš videti samo ako je uključeno prilikom snimanja kamerom. Rolling Eyes Znači ako si uključio vreme i datum na kameri i onda snimao, šta već, samo tom prilikom možeš imati to prikazano na ekranu.

Digitalna kamera
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
Sva vremena su GMT + 2 sata  
Strana 1 od 1  

Odgovori na poruku