|
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
1-na-1.com
 Co-Driver
| Pridružio: 16 Sep 2006 |
| Poruke: 37 |
| Lokacija: Beograd |
|
Poslao: Uto Feb 12, 2008 6:07 am |
|
 |
 |
| ibica :: | | Opet manipulacije i pokusaji provokacije,pa koliko ti treba da se opametis i shvatis da si toliko doprineo da svakog vozaca vise boli ******* za to sto ti pises.Koga boli ******* za tvoja prezentovanja, |
Ja ovo uopste ne shvatam...na jedan moj post se redjaju najmanje 10 postova... i uvek su odgovori na istu temu.
Uvek postoji funkcija "ignore" ako te nesto ne interesuje!
| Citat: | | ti pricas da radis na popularizaciji ovog sporta a snimas samo one za koje znas da ce da ti daju pare za snimak. |
Naravno, samo prve godine (2006-te) je bilo za dzabe. Popularizacija ima svoju cenu, to ti je isto kao kad otvaras firmu. Ako hoces da ti je firma popularna, treba ti reklama, a ona kosta. Doduse uvek mozes birati medije gde ces je plasirati, na radiju je sekunda jeftina a na televiziji najskuplja
| Citat: | | Nekad si bio zanimljiv a od prosle sezone si postavo dosadan i smesan sa svojim postovima.Spremili smo mi ekipu koja ce da snima sve trke ove sezone za sve takmicare i za razliku od tebe bez ikakve novcane nadoknade. Nisi ti izmislio kameru pa nam prodajes muda za bubrege. |
Sjajno, cestitam! Bilo je i vreme. Znaci li to da od sada nemamo vise razloga za raspravu na ovu temu jer sam poceo da se ponavljam kao papagaj.... pardon, kao jarac/ovca....ne mogu da dokucim od silnog meketanja....

|
_________________ Pics & Video |
    |
 |
|
|
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
ibica
 Co-Driver
| Pridružio: 01 Sep 2005 |
| Poruke: 54 |
| Lokacija: Beograd |
|
Poslao: Sre Feb 13, 2008 1:10 am |
|
 |
 |
| 1-na-1.com :: | | ibica :: | | Opet manipulacije i pokusaji provokacije,pa koliko ti treba da se opametis i shvatis da si toliko doprineo da svakog vozaca vise boli ******* za to sto ti pises.Koga boli ******* za tvoja prezentovanja, |
Ja ovo uopste ne shvatam...na jedan moj post se redjaju najmanje 10 postova... i uvek su odgovori na istu temu.
Uvek postoji funkcija "ignore" ako te nesto ne interesuje!
| Citat: | | ti pricas da radis na popularizaciji ovog sporta a snimas samo one za koje znas da ce da ti daju pare za snimak. |
Naravno, samo prve godine (2006-te) je bilo za dzabe. Popularizacija ima svoju cenu, to ti je isto kao kad otvaras firmu. Ako hoces da ti je firma popularna, treba ti reklama, a ona kosta. Doduse uvek mozes birati medije gde ces je plasirati, na radiju je sekunda jeftina a na televiziji najskuplja
| Citat: | | Nekad si bio zanimljiv a od prosle sezone si postavo dosadan i smesan sa svojim postovima.Spremili smo mi ekipu koja ce da snima sve trke ove sezone za sve takmicare i za razliku od tebe bez ikakve novcane nadoknade. Nisi ti izmislio kameru pa nam prodajes muda za bubrege. |
Sjajno, cestitam! Bilo je i vreme. Znaci li to da od sada nemamo vise razloga za raspravu na ovu temu jer sam poceo da se ponavljam kao papagaj.... pardon, kao jarac/ovca....ne mogu da dokucim od silnog meketanja....
 |
Ovca je zenski rod znaci ti bi trebao da budes jarac.
|
|
 | |  |
 | |  |
chela
 Driver
| Pridružio: 21 Jan 2008 |
| Poruke: 100 |
|
|
Poslao: Sre Feb 13, 2008 3:43 am |
|
 |
 |
| 1-na-1.com :: | | chela :: |
Jos jedno pitanje za jareta: Koji je tim iz Srbije vozio svaku trku ko tvoj sa barem 2 vozaca svaki event?????(Meee me mememe me me me 2 mememe me meeee?????)
The answer:
1 streetfighters
2 sff |
Greska! Ni jedan od timova u tvom "the answer" iz Srbije nije sve trke 402!
Meee me mememe me me me 2 mememe me meeee.... |
Skoro sve trke osim slovenj gradeca. Ovde je rec o tome koliko je neki tim bio prisutan a tvoj je bio poprilicno prisutan, samo zoki kolko se secam nije bio u mostaru, a niko u slovenj gradecu. Eto toliko o tome.
a ovo drugo sto si reko moram da prevedem ostalima:
The jare says: Kako su me zaxebavali celu noc 2 sec. nisam spavao.....
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 2 od 9
|
|
|
|
|  |