Galerija | Berza | Vesti | Plasman krug | Plasman brdo | Plasman rally | Tuning Styling | Kruzne staze | StreetRaceForum | CannonBallCommunity
  Home Registruj se Traži FAQ - Često Postavljana Pitanja Lista članova Korisničke grupe Pristupi  
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Zavrsen 402 streetrace Sampionat 2007
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeci
Vuk
Professional
Professional

Pridružio: 31 Jan 2008
Odgovoriti sa citatom
Pa ja ne znam kakav je to tim, kada se vozachi iz tog tima zale shto ih mi nismo zvali? Sigurno je i tu definicija tima ista kao i timskog sponzora.
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora VukPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Frenki
Professional
Professional

Pridružio: 07 Dec 2007
Odgovoriti sa citatom
Dzaba sve opet je morao da snima nas sta to govori da njih nema nigde I got you

Co-Driver
Co-Driver

Pridružio: 01 Sep 2005
Odgovoriti sa citatom
Opet manipulacije i pokusaji provokacije,pa koliko ti treba da se opametis i shvatis da si toliko doprineo da svakog vozaca vise boli ******* za to sto ti pises.Koga boli ******* za tvoja prezentovanja,ti pricas da radis na popularizaciji ovog sporta a snimas samo one za koje znas da ce da ti daju pare za snimak.Nekad si bio zanimljiv a od prosle sezone si postavo dosadan i smesan sa svojim postovima.Spremili smo mi ekipu koja ce da snima sve trke ove sezone za sve takmicare i za razliku od tebe bez ikakve novcane nadoknade.Nisi ti izmislio kameru pa nam prodajes muda za bubrege.
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora ibicaPošalji privatnu poruku
chela
Driver
Driver

Pridružio: 21 Jan 2008
Odgovoriti sa citatom
ibica ::
Opet manipulacije i pokusaji provokacije,pa koliko ti treba da se opametis i shvatis da si toliko doprineo da svakog vozaca vise boli ******* za to sto ti pises.Koga boli ******* za tvoja prezentovanja,ti pricas da radis na popularizaciji ovog sporta a snimas samo one za koje znas da ce da ti daju pare za snimak.Nekad si bio zanimljiv a od prosle sezone si postavo dosadan i smesan sa svojim postovima.Spremili smo mi ekipu koja ce da snima sve trke ove sezone za sve takmicare i za razliku od tebe bez ikakve novcane nadoknade.Nisi ti izmislio kameru pa nam prodajes muda za bubrege.

I ne boj se muda cemo sami da ti odsrafimo, a bubrezi ce ti biti za zamenu Very Happy Very Happy Very Happy I got you I got you winner second third halmet xmas green
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora chelaPošalji privatnu poruku
1-na-1.com
Co-Driver
Co-Driver

Pridružio: 16 Sep 2006
Odgovoriti sa citatom
chela ::

Jos jedno pitanje za jareta: Koji je tim iz Srbije vozio svaku trku ko tvoj sa barem 2 vozaca svaki event?????(Meee me mememe me me me 2 mememe me meeee?????)

The answer:
1 streetfighters
2 sff

Greska! Ni jedan od timova u tvom "the answer" iz Srbije nije sve trke 402!
Meee me mememe me me me 2 mememe me meeee....

Co-Driver
Co-Driver

Odgovoriti sa citatom
Opet manipulacije i pokusaji provokacije,pa koliko ti treba da se opametis i shvatis da si toliko doprineo da svakog vozaca vise boli ******* za to sto ti pises.Koga boli ******* za tvoja prezentovanja,

Ja ovo uopste ne shvatam...na jedan moj post se redjaju najmanje 10 postova... i uvek su odgovori na istu temu.
Uvek postoji funkcija "ignore" ako te nesto ne interesuje!

Citat:
ti pricas da radis na popularizaciji ovog sporta a snimas samo one za koje znas da ce da ti daju pare za snimak.

Naravno, samo prve godine (2006-te) je bilo za dzabe. Popularizacija ima svoju cenu, to ti je isto kao kad otvaras firmu. Ako hoces da ti je firma popularna, treba ti reklama, a ona kosta. Doduse uvek mozes birati medije gde ces je plasirati, na radiju je sekunda jeftina a na televiziji najskuplja

Citat:
Nekad si bio zanimljiv a od prosle sezone si postavo dosadan i smesan sa svojim postovima.Spremili smo mi ekipu koja ce da snima sve trke ove sezone za sve takmicare i za razliku od tebe bez ikakve novcane nadoknade. Nisi ti izmislio kameru pa nam prodajes muda za bubrege.

Sjajno, cestitam! Bilo je i vreme. Znaci li to da od sada nemamo vise razloga za raspravu na ovu temu jer sam poceo da se ponavljam kao papagaj.... pardon, kao jarac/ovca....ne mogu da dokucim od silnog meketanja....
Laughing

Co-Driver
Co-Driver

Odgovoriti sa citatom
Vuk ::
Neko od nas se izgleda ne takmichi u pravom takmichenju. I nije teshko biti prvi od jedinih u medijima!

Posteno receno u smislu kvanititeta. Doduse nije bas kako zborish jer smo pre dve sedmice imali reportazu u emisiji 1NA1TU koja se emituje na TV Stankom o dodeli nagrada gde su bili Streetfightersi i Aca Kostadinovic prilikom proglasenja u Zagrebu. Takodje u prosloj emisiji smo imali reportazu o "najperspektivnijem mladom vozacu iz Srbije", Ivan Vulovic (osvojio dva prva mesta na 402 Streetrace Sampinatu u 2007).

Professional
Professional

Odgovoriti sa citatom
Koliko sam ja shvatio, morali ste da snimite dodelu po ugovoru sa Dasom. Mi smo Vam tu vishe bili kao kolateralna shteta, poshto smo usput bili na podijumu.
Ivan Ticbra Vulovic mlad? Ne postoji smajli koji moze da objasni koliko se ja smejem sada. Samo cu napomenuti da on spada u stariji deo ekipe. A sa ovom odsechenom nogom mu je i perspektiva dovedena u pitanje, osim ako ne nauchi da stiska kvachilo shtakom. help

Vuk
Professional
Professional

Odgovoriti sa citatom
Zaboravih da pomenem da medju nama ima i trofejnijih i mladjih vozacha. Peti u generalnom plasmanu vozacha, drugi iz Srbije, je mladjani Milosh Samishka Janic koji ima jedva 20 godina. Shto se perspektive a i mladosti tiche, ja bih se pre kladio na Janica nego na Ticbru. Toliko o objektivnosti.

Frenki
Professional
Professional

Pridružio: 07 Dec 2007
Odgovoriti sa citatom
Cale lupas gluposti u nedogled samo ti snimaj po STANKOMU i ostalim gledanim televizijama mene to ne zanima ja sam postiga ono sto sam zeleo i dalje imam podrsku . A ti verovatno kuci nemas RTS B92 gde mi jaki gostujemo. Cale bre sramota je da ti vozaci kuntaju na promaji imace trajne posledice tebe boli uvo imas 100 god .

Racer
Racer

Pridružio: 27 Dec 2007
Odgovoriti sa citatom
1-na-1.com ::
Vuk ::
Neko od nas se izgleda ne takmichi u pravom takmichenju. I nije teshko biti prvi od jedinih u medijima!

Posteno receno u smislu kvanititeta. Doduse nije bas kako zborish jer smo pre dve sedmice imali reportazu u emisiji 1NA1TU koja se emituje na TV Stankom o dodeli nagrada gde su bili Streetfightersi i Aca Kostadinovic prilikom proglasenja u Zagrebu. Takodje u prosloj emisiji smo imali reportazu o "najperspektivnijem mladom vozacu iz Srbije", Ivan Vulovic (osvojio dva prva mesta na 402 Streetrace Sampinatu u 2007).
Lepo je to od vas,ali trenutno sam ja najmladji takmicar iz srbije a posle Ace Konstadinovica imam i najvise bodova....Ne secam se da mi je neko prisao da me nesto upita a kamoli da me intervjuise...Eto dokaza koliko pratite desavanja na eventima i trenutno stanje na bodovnoj listi,a takodje i o godinama vozaca, to kao "novinar" bi trebalo malo i da pratite

Turbo Toys Tuning
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora milosVTSPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
dr cosworth
Professional
Professional

Pridružio: 14 Jul 2006
Odgovoriti sa citatom
Evo ja cu da te pitam:

Kako se sad osecas posle ovako uspesne sezone Question

Co-Driver
Co-Driver

Pridružio: 01 Sep 2005
Odgovoriti sa citatom
Opet manipulacije i pokusaji provokacije,pa koliko ti treba da se opametis i shvatis da si toliko doprineo da svakog vozaca vise boli ******* za to sto ti pises.Koga boli ******* za tvoja prezentovanja,

Ja ovo uopste ne shvatam...na jedan moj post se redjaju najmanje 10 postova... i uvek su odgovori na istu temu.
Uvek postoji funkcija "ignore" ako te nesto ne interesuje!

Citat:
ti pricas da radis na popularizaciji ovog sporta a snimas samo one za koje znas da ce da ti daju pare za snimak.

Naravno, samo prve godine (2006-te) je bilo za dzabe. Popularizacija ima svoju cenu, to ti je isto kao kad otvaras firmu. Ako hoces da ti je firma popularna, treba ti reklama, a ona kosta. Doduse uvek mozes birati medije gde ces je plasirati, na radiju je sekunda jeftina a na televiziji najskuplja

Citat:
Nekad si bio zanimljiv a od prosle sezone si postavo dosadan i smesan sa svojim postovima.Spremili smo mi ekipu koja ce da snima sve trke ove sezone za sve takmicare i za razliku od tebe bez ikakve novcane nadoknade. Nisi ti izmislio kameru pa nam prodajes muda za bubrege.

Sjajno, cestitam! Bilo je i vreme. Znaci li to da od sada nemamo vise razloga za raspravu na ovu temu jer sam poceo da se ponavljam kao papagaj.... pardon, kao jarac/ovca....ne mogu da dokucim od silnog meketanja....
Laughing
Ovca je zenski rod znaci ti bi trebao da budes jarac.
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora ibicaPošalji privatnu poruku
dr cosworth
Professional
Professional

Pridružio: 14 Jul 2006
Odgovoriti sa citatom
Frenki ::
Cale lupas gluposti u nedogled samo ti snimaj po STANKOMU i ostalim gledanim televizijama mene to ne zanima ja sam postiga ono sto sam zeleo i dalje imam podrsku . A ti verovatno kuci nemas RTS B92 gde mi jaki gostujemo. Cale bre sramota je da ti vozaci kuntaju na promaji imace trajne posledice tebe boli uvo imas 100 god .
Ja nemam taj Stankom Rolling Eyes A ovo za kuntanje na promaji ne boli njega uvo sto ima 100 godina nego sto ima dugu dlaku{sam kaze da je jarac} Rolling Eyes

Driver
Driver

Pridružio: 21 Jan 2008
Odgovoriti sa citatom
chela ::

Jos jedno pitanje za jareta: Koji je tim iz Srbije vozio svaku trku ko tvoj sa barem 2 vozaca svaki event?????(Meee me mememe me me me 2 mememe me meeee?????)

The answer:
1 streetfighters
2 sff

Greska! Ni jedan od timova u tvom "the answer" iz Srbije nije sve trke 402!
Meee me mememe me me me 2 mememe me meeee....

Skoro sve trke osim slovenj gradeca. Ovde je rec o tome koliko je neki tim bio prisutan a tvoj je bio poprilicno prisutan, samo zoki kolko se secam nije bio u mostaru, a niko u slovenj gradecu. Eto toliko o tome.

a ovo drugo sto si reko moram da prevedem ostalima:

The jare says: Kako su me zaxebavali celu noc 2 sec. nisam spavao.....
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora chelaPošalji privatnu poruku
Zavrsen 402 streetrace Sampionat 2007
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
Sva vremena su GMT + 2 sata  
Strana 2 od 9  

Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati