Galerija | Berza | Vesti | Plasman krug | Plasman brdo | Plasman rally | Tuning Styling | Kruzne staze | StreetRaceForum | CannonBallCommunity
  Home Registruj se Traži FAQ - Često Postavljana Pitanja Lista članova Korisničke grupe Pristupi  
Odgovori na poruku Formula na brdu
Idi na stranu 1, 2  Sledeci
106
Professional
Professional

Pridružio: 03 Maj 2005
Odgovoriti sa citatom
Danas sam cuo da je Franju stigla njegova formula!!!
A do nocas cu provjerit jeli to istina!!!
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora 106Pošalji privatnu poruku
prke
Racer
Racer

Pridružio: 09 Apr 2005
Odgovoriti sa citatom
proveri obavezno Cool

Friend
Friend

Pridružio: 16 Okt 2004
Odgovoriti sa citatom
Objasnite mi samo u kojoj klasi ce da se vozi ta formula u nasem sampionatu???
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora EgonPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autoraMSN MessengerICQ broj
Josipovic
Driver
Driver

Pridružio: 09 Feb 2005
Odgovoriti sa citatom
Egon ::
Objasnite mi samo u kojoj klasi ce da se vozi ta formula u nasem sampionatu???

Brdo generalni poredak i rekordi staza samo to moze.
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora JosipovicPošalji privatnu porukuPošalji email
Egon
Friend
Friend

Odgovoriti sa citatom
Mislim da nisi u pravu.
Da bi ucestvovao na trci, mozes da se prijavis samo u onim klasama koje postoje.
Ako neka klasa nije popunjena, ti mozes da se plasiras samo za generalni plasman.
To ne znaci da  mozes da dodjes sa bilo kakvim prevoznim sredstvom i da se bodujes za generakni plasman.
Moje je misljenje da on moze da ucestvuje samo u trkama koje se boduju za CEZ, jer tamo postoji i klasa u koju moze da se svsta.
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora EgonPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autoraMSN MessengerICQ broj
106
Professional
Professional

Pridružio: 03 Maj 2005
Odgovoriti sa citatom
Koliko sam ja shvatio vozice sampionat evrope (brdo) i da poskida ove nase rekorde!
To neznam koju ce klasu vozit ali znam da su i ranijih godina vozene formule na Lovcenu pa nevidim zasto bi bio problem da i on vozi ove godine!!!
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora 106Pošalji privatnu poruku
Smg
Professional
Professional

Pridružio: 04 Feb 2005
Odgovoriti sa citatom
koliko ja znam formula jos uvijek nije stigla!!!

a mogu samo da najavim
sima raicevica koji nastupa ove godine sa dva auta
naime napravio je p106 i yugo hibrid

s obzirom da su auta maximum spremna i simke ih dobro vozi mogu se ocekivati i dobri plasmani
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora SmgPošalji privatnu poruku
Josipovic
Driver
Driver

Pridružio: 09 Feb 2005
Odgovoriti sa citatom
Mislim da nisi u pravu.
Da bi ucestvovao na trci, mozes da se prijavis samo u onim klasama koje postoje.
Ako neka klasa nije popunjena, ti mozes da se plasiras samo za generalni plasman.
To ne znaci da  mozes da dodjes sa bilo kakvim prevoznim sredstvom i da se bodujes za generakni plasman.
Moje je misljenje da on moze da ucestvuje samo u trkama koje se boduju za CEZ, jer tamo postoji i klasa u koju moze da se svsta.

Egon:Sve zavisi od saveza,ali kod nas Stankovic pocesto dolazi i vozi da skida rekorde i generalu,a  Stankovic je vozio i Lovcen da skine rekor i generalu samo sto mu nije poslo za rukom.Bas me interesuje zvanicno tumacenje za taj moment ako neko zna.
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora JosipovicPošalji privatnu porukuPošalji email
kk
Driver
Driver

Pridružio: 06 Jan 2005
Odgovoriti sa citatom
Josipovic ::
Mislim da nisi u pravu.

Egon:Sve zavisi od saveza,ali kod nas Stankovic pocesto dolazi i vozi da skida rekorde i generalu,a  Stankovic je vozio i Lovcen da skine rekor i generalu samo sto mu nije poslo za rukom.Bas me interesuje zvanicno tumacenje za taj moment ako neko zna.

To zavisi od nacionalnih saveza kako su to rjesili svojim pravilnicima.
U BIH je primjenjeno neobicno rjesenje, gdje su u clanu 9 pravilnika o trkama na brdskim stazama date grupe i klase vozila koje mogu ucestvovati na trkama, dok su posebnom odlukom VKS-a date grupe koje se boduju za Prvenstvo BiH. Konkretno, po tome formula grupe E-2000 mogu ucestvovati na trkama, ali nemaju priliku voziti za prvenstvo. Takodjer, vrijeme koje postignu na stazi je u konkurenciji za sluzbeni rekord staze. Nejasno je ostalo da li mogu voziti za generalu, i po mom misljenu, odgovor je - da!
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora kkPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Egon
Friend
Friend

Odgovoriti sa citatom
Moze da ucestvuje za generalni plasman.

Clan 8.

KLASE I GRUPE

?ampionat Srbije u auto trkama na brdskim stazama za 2006. godinu, raspisuje se za
homologirane (osim klase Super sport) turisticke automobile iz proizvodnje, i to:
U svim klasama u 2006. godini dozvoljeno je uce?ce i vozilima kojima je istekla homologacija u
2002, 2003 i 2004. i 2005. godini po poslednjoj va?ecoj homologaciji.
Za generalni plasman mogu ucestvovati sva vozila koja su homologirana a nisu obuhvacena propisanim klasama.
U klasi Sport dozvoljava se uce?ce vozilima ST kao i vozilima grupe A i grupe N sa va?ecom ili isteklom homologacijom koja u svemu moraju da odgovaraju uslovima iz homologacije FIA, a koja nisu obuhvacena prethodnim klasama, kao i vozilima WRC i Kit Car.
Klase su raspisane zakljucno sa 2008.godinom.
Na takmicenju nije dozvoljen dupli start u smislu dva vozaca na jednom vozilu ili jedan vozac na dva vozila. Bilo koja forma grejanja guma pre starta je zabranjena i bice sakcionisana kaznom koja mo?e ici do isklucenja.
Na jednom takmicenju vozac mo?e da nastupi samo u jednoj klasi.
TYPE R
Professional
Professional

Pridružio: 01 Jan 2006
Odgovoriti sa citatom
Samo da znate Formula je stigla prekjuce i plavo bijela je za tvoju informaciju!!!
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora TYPE RPošalji privatnu poruku
Ostri
Professional
Professional

Pridružio: 03 Okt 2004
Odgovoriti sa citatom
Jebes boju nego koja je koji motor,sta kako?

forever No.1
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora OstriPošalji privatnu porukuPošalji email
TYPE R
Professional
Professional

Pridružio: 01 Jan 2006
Odgovoriti sa citatom
Ta formula nije za Franja vec za nekog drugog, a prica je bila da je njegova!!! Laughing
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora TYPE RPošalji privatnu poruku
McCrash
Moderator
Moderator

Pridružio: 13 Mar 2005
Odgovoriti sa citatom
Zna?i Asanovi? sada ne mo?e da vozi u dve klase kao ?to je ranije radio ?
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora McCrashPošalji privatnu porukuPošalji email
Ostri
Professional
Professional

Pridružio: 03 Okt 2004
Odgovoriti sa citatom
Ko li ovde koga kerebeci  Rolling Eyes

forever No.1
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora OstriPošalji privatnu porukuPošalji email
Formula na brdu
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
Sva vremena su GMT + 2 sata  
Strana 1 od 2  

Odgovori na poruku