|
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
kk
 Driver
| Pridružio: 06 Jan 2005 |
| Poruke: 250 |
| Lokacija: Sarajevo, BiH |
|
Poslao: Pet Apr 28, 2006 11:22 am |
|
 |
 |
| Josipovic :: | | Egon :: | Mislim da nisi u pravu.
Da bi ucestvovao na trci, mozes da se prijavis samo u onim klasama koje postoje.
Ako neka klasa nije popunjena, ti mozes da se plasiras samo za generalni plasman.
To ne znaci da mozes da dodjes sa bilo kakvim prevoznim sredstvom i da se bodujes za generakni plasman.
Moje je misljenje da on moze da ucestvuje samo u trkama koje se boduju za CEZ, jer tamo postoji i klasa u koju moze da se svsta. |
Egon:Sve zavisi od saveza,ali kod nas Stankovic pocesto dolazi i vozi da skida rekorde i generalu,a Stankovic je vozio i Lovcen da skine rekor i generalu samo sto mu nije poslo za rukom.Bas me interesuje zvanicno tumacenje za taj moment ako neko zna. |
To zavisi od nacionalnih saveza kako su to rjesili svojim pravilnicima.
U BIH je primjenjeno neobicno rjesenje, gdje su u clanu 9 pravilnika o trkama na brdskim stazama date grupe i klase vozila koje mogu ucestvovati na trkama, dok su posebnom odlukom VKS-a date grupe koje se boduju za Prvenstvo BiH. Konkretno, po tome formula grupe E-2000 mogu ucestvovati na trkama, ali nemaju priliku voziti za prvenstvo. Takodjer, vrijeme koje postignu na stazi je u konkurenciji za sluzbeni rekord staze. Nejasno je ostalo da li mogu voziti za generalu, i po mom misljenu, odgovor je - da!
|
|
 | |  |
 | |  |
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 2
|
|
|
|
|  |