Galerija | Berza | Vesti | Plasman krug | Plasman brdo | Plasman rally | Tuning Styling | Kruzne staze | StreetRaceForum | CannonBallCommunity
  Home Registruj se Traži FAQ - Često Postavljana Pitanja Lista članova Korisničke grupe Pristupi  
Odgovori na poruku Izborna skupstina
Idi na stranu 1, 2  Sledeci
Izborna skupstina
ja-ja
Professional
Professional

Pridružio: 03 Feb 2005
Odgovoriti sa citatom
Izgleda sto se blizi Izborna Skupstina,nervi postaju sve tanji i tanji.Kako sam nezvanicno saznao danas je posle krace prepirke(nisam rekoa svadje) doslo do oduzimanja telefonske kartice sluzbenog mobilnog telefona VD Sekretara Igora.Nisam bas upucen u sve detalje ali moze li nesto o tome da kaze vise ekipa iz Prestonice jer su sigorno bolje upuceni o to desavanje nego mi iz unutrosnjasti!
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora ja-jaPošalji privatnu poruku
srdjan1
Professional
Professional

Pridružio: 06 Nov 2006
Odgovoriti sa citatom
kada se ne plati racun 2 meseca normalno je da telefon bude iskljucen tako da je to razlog nikako oduzimanje mada je tako i bolje jel su Igora danima smarali pojedinci sa glupim pitanjima i pricama bolje da su platili clanarinu samsu da decko moze da primi platu posle 2 meseca jer covek ima i porodicu

sainz
Professional
Professional

Pridružio: 12 Apr 2005
Odgovoriti sa citatom
ja-ja ::
Izgleda sto se blizi Izborna Skupstina,nervi postaju sve tanji i tanji.Kako sam nezvanicno saznao danas je posle krace prepirke(nisam rekoa svadje) doslo do oduzimanja telefonske kartice sluzbenog mobilnog telefona VD Sekretara Igora.Nisam bas upucen u sve detalje ali moze li nesto o tome da kaze vise ekipa iz Prestonice jer su sigorno bolje upuceni o to desavanje nego mi iz unutrosnjasti!

E moje klepetalo,
prvo nije Izborna skupstina,
drugo nije bilo prepirke danas nikakve cak se nismo ni videli,
trece ko moze uzeti kome sluzbeni telefonsku karticu, tj. ko je vlasnik te kartice
cetvrto gospodin nije VD vec pravi sekretar,
peto kome su nervi sve tanji,
eto toliko da te pitam, pa videces iz samih pitanja odgovore..........ako zelis biti informisam, pozovi, broj mi je jos uvek isti, ne menjam ga kao neki sto duguju novac, pa svaki cas menjaju kartice.........
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora sainzPošalji privatnu poruku
srdjan1
Professional
Professional

Odgovoriti sa citatom
laki je malo nervozan Laughing Laughing

Professional
Professional

Odgovoriti sa citatom
srdjan1 ::
kada se ne plati racun 2 meseca normalno je da telefon bude iskljucen tako da je to razlog nikako oduzimanje mada je tako i bolje jel su Igora danima smarali pojedinci sa glupim pitanjima i pricama bolje da su platili clanarinu samsu da decko moze da primi platu posle 2 meseca jer covek ima i porodicu

Posle 6 meseci se iskljucuje!
MICHAELSCOFIELD
Professional
Professional

Pridružio: 29 Jan 2008
Odgovoriti sa citatom
Lopoviiiiiiiiiiiiiiii!

Professional

Odgovoriti sa citatom
srdjan1 ::

Posle 6 meseci se iskljucuje!
to nije tacno
pa tako bi racun mogao biti 5000e za 6 meseci

Professional
Professional

Odgovoriti sa citatom
Sta znaju deca sta je 5000 eura a jos ako je kartica sa pocetnim brojem 987...........
srdjan1
Professional
Professional

Odgovoriti sa citatom
cekaj a odakle ti to odmah znas ako ti nisu rekli Moma ili Gaga?? Sa momom nisi bas u nekoj ljubavi znaci ostaje gaga??

Professional
Professional

Odgovoriti sa citatom
Moj bivsi prijatelj i ja smo u dosta korektnim odnosima,i to ne moze nista da pokvari vise!Posle zadnje brdske trke"Tara" Gagu nesto bas i ne mirisem ali mu skidam kapu jer je spasao Brdski sampionat zadnjih par godina ,a sreo sam ga samo jednom od tada pre 2 godine na Yu reliju.Krtica je kod Vas?Inace Moj Bivsi prijatelj me je danas veoma obradovao,kad me nazvao ,lepo smo se ispicali i cestitao sam mu na pozivu za Sportsku Komisiju za Reli San Remo!
srdjan1
Professional
Professional

Odgovoriti sa citatom
ja ne mislim da je on spasao brdski sampionat kod nas vec da se samo zaboravilo kako je on nekada pre njegove vladavine izgledao. Nekada se vozilo Vodno Tara Igman trek gde je bilo preko 100 auta po trci i dosta publike a on je napravio trke po zabitima srbije sa klasama po kojima imamo 20 sampiona i gde na trci bude 35 auta odnosno 33 juga. zaboravio sam bahato ponasanje od zabrane takmicarima da voze jer su zakasnili na brifing gde on drzi slovo ili nisu kupili kantu benzina kad se njemu cefnulo poput mladjem toromona sto je zabranio u pirotu. Pa izdrkavanje na sudijama ponizavanje tako sto im pijan baca novac od dnevnica na sto u kafani ili vodjenjem maloletnih drolja na te iste trke pa kad mu je ponestalo istih onda je krenuo da organizuje izbore za mis.
Opasno je spasao sampionat na brdu tako sto je ozbiljnu trku koju je organizovao simke na Tari gde je bilo 120 auta uspeo da prvo sabotira izmisljajuci milion pp aparata a potom i da je totalno ukine??? svi ovde imaju kratko pamcenje sta je nekada bilo a sta je doticni uradio.
sta vas brigaa sada kad dodje na vlast u samssu cete svi voziti za gagu dace vam po sendvic i majicu sa njegov likom i svi srecni

Professional
Professional

Odgovoriti sa citatom
Hvala ni takvom misljenju za Taru,ali da te podsetim malo si drugacije govorio posle nje.
ja-ja
Professional
Professional

Odgovoriti sa citatom
ali ne mojmo o tome,tema ovog posta je uzimanje sluzbene kartice iz sluzbenog telefona Sekretara SAMSS-a
srdjan1
Professional
Professional

Odgovoriti sa citatom
Hvala ni takvom misljenju za Taru,ali da te podsetim malo si drugacije govorio posle nje.
jer nisam bio upoznat sta se desava
ako se secas tada sam vozio plavog clia i bio oko toga zauzet znam samo da je trka kasnila
vremena su se promenila

Professional
Professional

Odgovoriti sa citatom
ali ne mojmo o tome,tema ovog posta je uzimanje sluzbene kartice iz sluzbenog telefona Sekretara SAMSS-a
kartica je vlasnistvo ams nije samss tako da je kartica vracena vlasniku a i sta ima ko da zove sekretara privatno pa postoje brojevi telefona u samssu proslo je vreme sekretara koji se kurvaju na vise stolica i ako mislis da mislim na vojvodu u pravu si

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
Sva vremena su GMT + 2 sata  
Strana 1 od 2  

Odgovori na poruku