Galerija | Berza | Vesti | Plasman krug | Plasman brdo | Plasman rally | Tuning Styling | Kruzne staze | StreetRaceForum | CannonBallCommunity
  Home Registruj se Traži FAQ - Često Postavljana Pitanja Lista članova Korisničke grupe Pristupi  
Odgovori na poruku Zemunski reli 2009
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29
RaiKkonen911
Moderator
Moderator

Pridružio: 10 Jun 2005
Odgovoriti sa citatom
Swift ima sranje menjac i od cokolade je pa ga ovo malo cuva, a i velike su razlike medju brzinama pa se lepse koci tj manji rizik da blokira tockove cemu je jako sklon. Koristim stalno, sad manje ili vise, nekad se zajebem da ne zakacim koliko hocu, nekad nema potrebe mnogo davati itd.

Professional

Pridružio: 11 Okt 2004
Odgovoriti sa citatom
buda ::
Napala me bandera Very Happy

Ne foliraj se nije te napala nego se iskrivila koliko si brzo prosao...SmileSmileSmile

Co-Driver
Co-Driver

Pridružio: 29 Jul 2006
Odgovoriti sa citatom
Rossi ::
Postavicu cu ja reportazu SOS-a, svaka cast Budi sto je dao snimke, cak i kamere sa retrovizira Laughing

Sta bi sa reportazom sa SOS-a?

Driver
Driver

Pridružio: 15 Sep 2008
Odgovoriti sa citatom
Evo i ovde malo slicica, mislim da ih nisam ranije kacio... Malo sam slikao, morao sam da idem na ispit, pa nisam sve gledao...

Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora JovanPošalji privatnu poruku
1-na-1.com
Co-Driver
Co-Driver

Pridružio: 16 Sep 2006
Odgovoriti sa citatom
Sarac330d ::
Dajte neke snimke da gledamo, nemoguce da je onoliko ljudi bilo sa kamerama i telefonima pored staze i sada niko nema snimke!

Ja nisam bio ali imam misljenje zasto snimaka nema. Prvo sa mobilnog su snimci veoma losi i tesko se prebacuju na PC. Sto se tice snimanja kamerom, posle konvertovanja potrebno je izvrsiti upload na neki video portal a sa max. upload brzinom od 256kbit/s(32Kbyte/sek) koja je kod nas to moze trajati vecnost. Zato prilikom konvertovanja se ide na najbolji moguci snimak sa sto manje MByte-a.

Primer: http://videos.streetfire.net/video/Rally-crew-at-the-Fair_116081.htm
Ovaj snimak je 5MB a DVD AVI je 32MB, original (DV) je 58MB. Najbolji program za konvertovanje je Francuski Total Video Convertor, kao pomoc ostalima koji ovo citaju.

http://www.youtube.com/profile?user=chatmaster2006&view=videos&start=20
Evo nesto od mojih snimaka u vreme kad sam pratio Slobodana Jovanovica 2007 godine, sada je on drugi u sampionatu i vozi crni pezo 206.

Driver
Driver

Pridružio: 15 Sep 2008
Odgovoriti sa citatom
Mene iskreno mrzi da prebacujem sa kamere, pa da ih pakujem u snimke po 10 min. da bi ih kacio na YouTube...
Pogledaj profil korisnikaPronađi sve poruke autora JovanPošalji privatnu poruku
RaiKkonen911
Moderator
Moderator

Pridružio: 10 Jun 2005
Odgovoriti sa citatom
To je stvarno smor, aj onda rezi neki dvd pa da pravimo distribuciju. Laughing

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
Sva vremena su GMT + 2 sata